»
S
I
D
E
B
A
R
«
Mihaela Radulescu - pe chat si webcam
December 16th, 2009 by feodosiafa
Mihaela Radulescu scrie fara inhibitii in noua sa carte, din prisma eroinei romanului: "Prima oara, dupa ce am avut orgasm de la un vibrator, am plans ca o isterica, m-am simtit oribil de trista". Scenele de sex si subiectele tabu nu lipsesc din " Niste raspunsuri ", a doua carte a Mihaelei Radulescu, prezentata pentru prima oara in emisiunea iubitului ei, Dani Otil."Intru pe mess cu iubitul meu, pentru ca e ora cand e pauza de masa si sta mereu cu mine, in loc sa manance cu colegii lui. Il ador. Iar cand ii vad ochii albastri si mainile, si gatul pe care l-am sarutat de-atatea ori imi vine sa-mi iau iarasi vibratorul din dulap. Daca-mi spunea cineva acum cateva luni ca-mi voi cumpara un vibrator si-l voi folosi, m-as fi uitat cu tot dispretul de care eram in stare si as fi raspuns raspicat ca o femeie ca mine nu are nevoie de obiecte, ci de un barbat, ca sa aiba orgasme", scrie Mihaela in "Niste raspunsuri".
Doar apropiatii Mihaelei pot sti cat anume din povestirile eroinei sunt fictiune si cat este complet adevarat, dar vedeta se bucura in continuare de publicitatea adusa de cartea cu scene fierbinti.Lansarea la Barlad a volumului "Niste raspunsuri" a strans sute de fani ai Mihaelei, care au fost dezamagiti de absenta divei, ramana blocata in trafic in judetul Vrancea.
     media: 4.29 din 7 voturi

Mesajul tau

Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

Poti folosi tagurile HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> in textul comentariului tau.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

»  Substance: ABlog.ro   »  Style: Ahren Ahimsa

Beautiful singles in your area. Meet them now!